4 Kasım 2015 Çarşamba

Neden ONLİNE Yaşam Koçluğu?


Yeni dünya düzeni dediğimiz internetin hayatımıza hızla girmesi ile bir çok meslek de online olarak bu platformda yerini aldı. Fakat Yaşam koçluğuna gelince iş biraz daha farklı, şuan dünyada ve ülkemizde yaşam koçluğu %70 lere varan oranla ONLİNE yapılmaktadır.
 
Online Koçluğun  size sayacağı getirisi dışında, İnteraktif Danışmanlık Olarak neden Online bir sistemi tercih ettik ve kurulma amacımızdan bahsetmek istiyorum.
 
Yurt dışında sağlık hizmetlerinde görevli olarak çalışan yakın bir dostumla sohbet ederken, Konsolosluğa şöyle bir başvuru yaptığından bahsetti; Ne olur bize Türkiye'den bizi anlayan, bizim değerlerimize saygılı, İnançlarımızı, yaşam amaçlarımızı bir yana atmamızı beklemeden bize yardım edecek, alanında uzman Psikologlar, psikiyatrisler, Yaşam koçları gönderin  diye talep ettiğini paylaştı
 
Yaşam koçluğu; yalnızca bilgiye dayalı bir meslek değildir. İnsan gelişimiyle yakından ilgili bir iştir. Başarılı koçlar zamanlarının çoğunu danışanlarının gelişimine adarlar. Onları destekler ve eğitimlerine özen gösterirler. Danışanının başarısına odaklanmak, kişinin değerlerine ve kendisine özen göstermek yaşam koçluğunun iyi işlemesi için gerekli bir unsurdur.
 
Hal böyle olunca arkadaşım çok haklıydı kendi değerlerine, kendisine özen gösterecek o sıcaklığı ve samimiyeti bulacağı bir uzman aramalıydı.,
 
İnteraktif Danışmanlık Olarak Online vermiş olduğumuz hizmetlerin gayesi; Kendi şehrinde, ülkesinde kendine yakın ve yardım edeceğine inandığı bir kişiyi bulamayan yada  evinin, kendi bulunduğu ortamın rahatlığından uzaklaşmadan sorunlarına kalıcı çözümleri bulmayı hedefleyen herkes için kurulmuştur.
 
Tek yapmanız gereken merkezimize ulaşmanız,
 
Eğer koçluk desteği almak istiyorsanız.
 
Türkiye’den yada dünyanın neresinde olursanız olun bize ulaşabilir, 
 
0507 116 11 00 ve 0212 909 41 14  nolu telefondan koçluk desteği alabilirsiniz.
 
 
Online Yaşam Koçluğu seanslarıyla kendinizi yeniden yapılandırabilir, başarılı ve mutlu bir hayatı kendinize çekebilirsiniz.
 
İnteraktif Yaşam Koçluğu ve Kobi  Danışmanlık Merkezinde düzenlenen etkinlikler, seminerler yada koçluk hizmetleri yalnızca bireysel gelişim yolculuğunuzda sizleri bilgilendirmek, potansiyelinizi açığa çıkarmak, kendinize ve çevrenize daha yararlı bir birey olmanıza aracılık etmek kısacası yaşam kalitenizi arttırmak amaçlıdır. Hiçbir etkinlik hastalık tanısı koyma ve tedavi etme amacını taşımaz.
 
Resmi tıklayıp Bilgilerinizi bırakırsanız size dönüş yapılacaktır.
Sevinç Karakaya
Kişisel Gelişim Uzmanı /İlişki ve Yaşam Koçu
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder